Uitnodiging BBQ 23 september aangepast

Zoals al eerder aangekondigd, vindt op 23 september 2023 de BBQ van WSV de Waterlelie plaats.

Als u zich heeft aangemeld dan heeft u de uitnodiging per e-mail ontvangen. 

Wij kijken uit naar uw komst. 

WSV. Nieuws. Albeelding bij bericht

September 2023 | Nieuwsbrief

Omdat we lekker lang vakantie hadden is er dit keer geen interview maar jullie mogen een kijkje nemen in ons “logboek”. Geen officieel logboek met alleen maarfeitjes maar meer een dagboek van waar de wind ons bracht. Verder had ik nog een kleine anekdote voor het scheepsarchief liggen, wachtend op een goed moment. Volgende maand hoop ik weer iemand te kunnen spreken met een mooi verhaal.

WSV. Nieuws. Afbeelding bij bericht. Nieuwsbrief Augustus. 2023

Augustus 2023 | Nieuwsbrief

Vakantietijd komkommertijd, dan gebeurt er niet veel en geniet iedereen van zijn/haar wel- verdiende rust. Best lastig om dan een goed gevulde nieuwsbrief te fabriceren maar met een extra foto hier en daar is het nog aardig gelukt. Voor iedereen die de thuishaven weer gevonden heeft: welkom thuis en voor iedereen die het Lorregat nog uitvaart: een hele fijne vakantie en kom veilig weer thuis.

WSV. Nieuws. Albeelding bij bericht. Nieuwsbrief juli n2023

Juli 2023 | Nieuwsbrief

De zomer is begonnen en hoe! Je zou maar een bootje hebben en verkoeling kunnen vinden op het water. Wat een rijkdom hè.. Of op zo’n mooie zomeravond een verenigingsfeest kunnen vieren, genieten toch? De foto’s spreken voor zich; een kleine maar ó zo gezellige haven. Download de nieuwsbrief hierboven! Veel Leesplezier.

nieuwsbrief 1

Juni 2023 | Nieuwsbrief

Aangezien het zonnetje weer aardig zijn best doet hoop ik van harte dat iedereen er weer op uit is getrokken en waar gevaren wordt valt altijd wel iets te vertellen. Een mooie route, een spannende belevenis of zomaar een stukje waar iemand anders geïnteresseerd in zou kunnen zijn. Kom maar op met die verhalen, we vinden er wel een plekje voor.

WSV. Nieuws. Vrijdagmiddagborrel 12 mei

9 Juni 2023 | Vrijdagavondborrel

De uitnodiging vindt u in de bijlage. Aan het aandachtspunt, zoals een toilet voor de dames, is gedacht. Er wordt een boot beschikbaar gesteld om gebruik te maken van het toilet. Ook is gevraagd aan eenieder een hapje en/of drankje mee te brengen om de kosten voor de vereniging laag te houden. 

WSV. Nieuws. Werkbeurten

Vele handen maken licht werk

Ieder jaar zijn er in het voor- en najaar werkbeurten gepland. Dit allemaal mede mogelijk gemaakt door leden die vrijwillig hun handen uit de mouwen steken. Vol enthousiasme gaan onze klussers aan de slag. De één met ervaring, de ander zonder. Het maakt allemaal niet uit. Er is altijd iets te doen. Tijd voor een bakkie en een praatje wordt natuurlijk nooit vergeten!

WSV. Nieuws. Straalproces

Relax-en? Wel een stralende boot

De winterperiode is bij uitstek hét moment om boten op de helling te gooien en van een nieuw verfje te voorzien. De Relax van de familie Beije was even niet om mee te relaxen en is stevig onderhanden genomen; een nieuwe roestvrijstalen railing en de boven- en onderkant zijn gestraald en gelakt. Een megaklus en daar is het resultaat ook naar. Na een enorme stofbende glimt ze weer als een keuteltje in de maneschijn. Chapeau!